Beoordeling Logeren bij Belgen 2014

De evaluatie van Logeren bij Belgen voor 2014 is binnen:
ons onthaal werd beoordeeld met een 4.7/5
voor onze kamers kregen we een gemiddelde van 4.7/5 (beoordeeld: netheid, comfort/grootte van bedden/ kamer/badkamer, prijs-kwaliteitverhouding)
voor de maaltijden kregen we een 4.5/5 met een duidelijke stijging van de appreciatie van de kwaliteit van de table d'hotes en de dranken. Onze inspanningen om de table d'hote verfijnder te maken hebben geloond!
We worden aanbevolen voor gezinnen met kinderen (2.8/3), rustzoekers (2.6/3), reizigers die een actieve vakantie zoeken (2.4/3), de smaakvolle inrichting van de kamers (2.5/3), het lekkere eten (2.4/3) en de ambiance onder de gasten (2.3/3).
Aan alle gasten die ons beoordeelden (en dat waren er 50% meer dan vorig jaar!) een welgemeende MERCI!!! Dit doet ongelooflijk deugd aan ons hartje en geeft ons veel goesting om in het nieuwe seizoen 2015 erin te vliegen!