Sabbatjaar 2020

Het kalenderjaar 2020 wordt voor ons een sabbatjaar: na 10 jaar verbouwen, bijbouwen, uitbreiden, ontvangen, koken, kuisen, strijken en vooral ook genieten van het contact met onze gasten, is het tijd om even bij onszelf stil te staan...

We begonnen dit jaar met een nieuwe uitdaging, pleeggezin voor een jongetje van 6, en willen dit alle tijd geven om ons aan elkaar aan te passen. Onze dochter gaat het laatste jaar in van het collège, en zal daarna op internaat gaan, dus ook voor haar willen we graag wat extra tijd vrijmaken. Zelf willen we ook weer stilstaan bij wie we zijn, waar we naartoe willen met de rest van ons leven, en tegelijkertijd willen we ook wat werken aan onze conditie en gezondheid.

Vele redenen dus om even een stapje terug te nemen. We denken met heel veel warmte terug aan de voorbije 10 jaar en staan na een break in 2021 weer voor jullie klaar!!!

 

Ondertussen kan de chambres d'hôtes in zijn geheel (zonder onze privé-woning), gehuurd worden als vakantiehuis met een capaciteit van 18 personen. Wij wonen ondertussen in ons andere huis op 10km hiervandaan, dus privacy is gegarandeerd!