Verken ons huis en de tuinen

De basis van ons concept is de terugkeer naar het élémentaire. Het woord élémentaire verwijst naar 2 mogelijke betekenissen: de elementen, maar ook: het meest noodzakelijke, de basis van het leven.

Voor ons lopen beide betekenissen door elkaar: de elementen water, vuur, lucht en aarde vertegenwoordigen een diepere betekenis in het leven van de mens. Wie bij ons op vakantie komt grijpt terug naar de basis van het leven: rust, ontstressen, goed eten en tijd maken voor zichzelf en elkaar.

 

Onze kamers hebben elk hun eigen thema, waarop de decoratie in de kamer gebaseerd is. Wij zijn voor een minimalistische, rustgevende interieurinrichting gegaan, met gebruik van veel natuurlijk materialen. Elke kamer beschikt over een badkamer met douche of bad, en een apart toilet.

 

Wij hebben ervoor gezorgd dat alle gezinnen en groepen bij ons terecht kunnen, door kamers aan te bieden tot 5 personen. Door de indeling van ons gebouw kunnen ook kleine groepen of grotere families over een "private" verdieping beschikken.

 

Kijk op de aparte pagina's om elke kamer te ontdekken: L'eau, L'air, Le Feu, Le Bois en La Terre