Onze services... om u te dienen:

Bij ons staat GENIETEN op het voorplan: tijd nemen om te tafelen, heerlijke wandelingen maken in de natuur, de kids een onvergetelijke tijd laten beleven.

Om zoveel mogelijk de dagdagelijkse beslommeringen en praktische overwegingen uit jullie handen te nemen, stellen we jullie onze uitgebreide services voor:

Kamers

kamers met alle comfort, familiekamers

We komen elke dag langs om verse handdoeken te brengen, vuilbakjes te legen en benodigdheden aan te vullen.

Bij een verblijf van meer dan een week, mag u tussentijds vers bedlinnen verwachten. Dit kan ook steeds op aanvraag. De badkamer wordt meerdere keren per week gepoetst.

Chambres d'hôtes is geen hotel! Wij hebben geen personeel.

Table d'hôte

maaltijden, tafelen met gasten, huisgemaakt
table d'hôte

Wij bieden u de mogelijkheid om 4 keer per week ‘s avonds - mits voorafgaandelijke reservatie - aan te schuiven aan onze eettafel. 3 keer per week serveren wij u aperitief met hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, koffie of thee.

De 4de keer houden we onze traditionele kubbspel- en spaghetti-avond. Dan spelen we eerst allen samen het kubbspel en gaan nadien aan tafel voor spaghetti à volonté en een dessertje.

 

Jacuzzi en sauna

Profiteer maximaal van uw verblijf temidden de natuur. Of het nu overdag is, of onder een fenomenale sterrenhemel, u zult zeker genieten van de zachte massage van onze jacuzzi, geïnstalleerd in een stil hoekje van de tuin. Dankzij zijn capaciteit van 6 personen zorgt elke zit/ligplaats voor verscheidene massagepunten. Ontspan u, en probeer alle plaatsen eens uit! 

De sauna staat ter beschikking mits reservatie.

Picknickservice

picknick, broodjes, lunchpakket
picknick voor wandelaars, fietsers,...

Wie graag gaat wandelen of fietsen in de vrije natuur, kan bij ons - na reservatie - gebruik maken van de picknickservice. Na het ontbijt vertrekt u met een knapzak gevuld met belegde broodjes, een slaatje, een stukje kaas, water, yoghurt, fruit, noem maar op. Neemt u graag een flesje wijn mee, of heeft u speciale wensen? Geen probleem, deel het ons tijdig mee en wij maken er ons werk van.

Verhuur Mountainbikes en e-bikes

elektrische fietsen verhuur auvergne
e-bike Flying Cat

De Auvergne is niet alleen een prachtige streek om te wandelen, de sportieve fietser komt hier zeker aan zijn trekken! Gelegen tussen la chaîne des Puys en het Massif Central, heeft de vallei van de Sioule heel wat fijne parcours en fenomenale vergezichten voor u in petto.

We stellen onze eigen mountainbikes ter beschikking, en hebben ook 2 e-bikes te huur. Op die manier kunnen ook de minder geoefende fietsers op pad gaan, of kunnen er langere tochten aangevat worden.

Ter beschikking:

- afsluitbare fietsberging

- fiets- en wandelkaarten

- toeristische informatie

- gratis Wifi-verbinding