Domaine l'élémentaire, 2 vakantiehuizen in de Puy de Dôme, Auvergne, France

Het vakantiedomein, met een capaciteit van 18 personen bestaat uit 2 huizen:

de voormalige schuur L'élémentaire

de volledig gerenoveerde schuur, die 10 jaar uitgebaat werd als chambres d'hôtes en afgewerkt is met hoogwaardige materialen, bestaat uit:

 

op het gelijkvloers een 5- persoons familiale suite (met aparte "kinderkamer" met 3 volwaardige bedden), een badkamer met toilet, de woonkamer met bar en tv, de eetkamer (volledig voorzien voor 18 personen), een toilet (met wasmachine) en de grote keuken (met 2 ovens, microgolf, vaatwasmachine, koffiemachine, senseo, waterkoker, mixer, elektrische klopper, appelsienpers...)

Op de eerste verdieping 4 kamers, 2 voor 4 personen, 1 voor 3 personen en 1 voor 2 personen. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met apart toilet.  

Het broodovenhuisje

Op de afgesloten binnenkoer bevindt zich nog het oude, omgebouwde broodovenhuisje. Daarin maakten we op zolder een slaapkamer voor 3 personen en beneden een keukentje en badkamer met inloopdouche en toilet. 

De tuin

De tuin van 4500m² heeft als troeven: een verwarmd zwembad (enkel in de zomer), een jacuzzi, een wellnessgebouw met sauna, fitness en douche, een glijbaan en schommel, pingpongtafel, een speelhuisje voor de kinderen, een go-cart...

 

De tuin op zich is niet afgesloten, maar we bevinden ons in een doodlopend gehuchtje dus er is weinig passage. 

De binnenkoer bij het huis is wel afgesloten.